Mikä ihmeen Tarot?


IMG-20160309-WA0030 (2)
Tarot on korttijärjestelmä, jonka avulla voit oppia olemaan kosketuksissa omaan sisäiseen viisauteesi. Taroteilla voi tehdä tulkintoja ja hahmottaa elämän suuntaviivoja ja ennakoida tulevia tapahtumia. Taitava tulkitsija voi antaa sinulle hämmästyttävän tarkan kuvan sinun elämäntilanteestasi.

 

 

IMG-20160309-WA0046 (2)

Tarot-korttipakassa on 78 korttia ja se sisältää, kuten tavallinenkin korttipakka, 4 maata, joissa on kussakin

  • 10 numerokorttia
  • 4 kuvakorttia eli 16 Hovikorttia

Lisäksi Tarot-pakassa on

  • 22 arkkityyppistä hahmoa esittävää korttia eli Suurten Salaisuuksien korttia

Tarotit sisältävät paljon symboliikkaa ja niiden antama tieto perustuukin mm. juuri alitajunnan ja kollektiivisen symbolikielen yhteyteen.

Oma kokemukseni

Olen käyttänyt ja opiskellut Tarot-järjestelmää jo vuodesta 2000. Tarot-kortit ovat hauska ja todella inspiroiva tapa oppia elämästä ja itsestään. Jo ensimmäisillä tulkintakerroilla ne antavat vihjeitä ja ohjausta. Ihaninta on, että niiden sisältämä symbolinen tieto on kuitenkin loputon ja voimme ammentaa viisautta aina vain syvemmiltä tasoilta, mitä enemmän Tarotien maailmaan perehdymme. Ne ovat kuin portaat, joiden avulla voi nousta Itsen ytimeen saakka.

WP_20150828_002

27032010694

Tulkintoja aloitin tekemään 2001 ja ensimmäiset kurssit vedin vuonna 2005. Olen tehnyt tuhansia tulkintoja ja opettanut siis jo vuosia korttien käyttöä ja yhä edelleen teen uusia oivalluksia Tarotin sisältämän viisauden käytöstä itsemme ja elämämme ymmärtämiseen. Tulkinnassa ja kursseilla sinulla on mahdollisuus astua Tarotien mielenkiintoiseen maailmaan!

Tarotien historia

Tarotien alkuperä on hyvin hämärä ja siitä on esitetty monia väitteitä. Vaikuttaa siltä, että ne ovat kulkeneet vuosituhansien ajan sivistyksen ja kulttuurin kehityksen mukana salaisen tiedon ja korkeampien salaisuuksien säilyttäjien matkassa. Tarotien syntypaikaksi on esitetty Intiaa, Kiinaa ja Egyptiä (Vanhan valtakunnan aika 2500 eKr. Mysteerikoulut) Ympäri maailmaa on löydetty Tarotiin viittaavaa symboliikkaa. Tarot on siis ikivanha oppi. Eurooppaan Tarotin arvellaan tulleen arabialaisten kautta 900-luvulla. Ensimmäiset kirjalliset maininnat Taroteista Euroopassa ovat peräisin vuodelta 1379. Tarot-kortit ovat pohjana myös meidän tuntemille tavallisille pelikorteille. Kortteja on alusta asti käytetty niin pelaamiseen kuin ennustamiseenkin ja henkisen viisauden kohottamiseen. Aikojen kuluessa ja etenkin lähimenneisyydessä on tehty hyvin monenlaisia ja näköisiä Tarot-kortteja, kun Tarotit ovat alkaneet kiinnostaa ihmisiä uudelleen, uuden ajan saapumisen myötä.

Tarot, henkisen psykologian pitkä oppikurssi

Vidovalo-HAPI-Joona-Kotilainen-1200px-6Tarot-kortteihin näyttää kätkeytyvän koko ihmisen olemassaolon ja sielun kehityksen salaisuudet. Tarot on oikein käytettynä kuin henkisen psykologian pitkä oppikurssi. Tarot-korteilla on mahdollisuus saada yhteys salattuun, viisaaseen ja objektiiviseen puoleen itsessään. Näin pystyy ammentamaan sisäistä viisauttaan oman päivätajuntansa ulottuviin ja saamaan tietoa elämässä vaikuttavista energioista. Se voi auttaa oivaltamaan elämän tämän hetken haasteet uudella tavalla, ja löytämään siten avaimet itsensä ja elämänsä muutoksiin. Tarot ei ole taikatemppusarja, josta voisi ilman omaa panosta ottaa kuin valmiina tarjottuna ohjeet ja neuvot vaikeuksiin. Tarotien kanssa työskennellessä on tärkeää olla motivoitunut itse työstämään omaa persoonaansa ja omata usko siihen, että me emme ole oman elämämme avuttomia uhreja vaan sen luojia.

Kuinka Taroteja voi käyttää

Kuka tahansa riittävästi kiinnostunut ja innostunut voi oppia käyttämään Tarot-kortteja itsetuntemuksen syventäjänä ja oman elämänsä ymmärtämiseen. Jos itsellä ei ole kiinnostusta tai aika ei riitä syvälliseen perehtymiseen, saa taroteista paljon apua ottamalla valmiin tulkinnan asiantuntevalta tulkitsijalta. Tosin myös tulkinnassa käynti on antoisampaa, kun itse ymmärtää korttijärjestelmää. Tarotien käyttö ei ole pelottavaa tai vaarallista! Ainoa, mitä sinulle voi tapahtua, on itsetuntemuksesi lisääntyminen. Varmaa on, ettet menetä mitään, vaan olet yhtä kokemusta rikkaampi! Tarvitset vain vastaanottavaisuutta ja avoimen mielen.

Lämpimästi suositellen Tarja

Palaa takaisin