Kuinka minusta tuli onnellisuuskonsultti

Minä olen Tarja Arffman.

Olen syntynyt Keski-Suomessa 1966. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, kätilö. Lisäksi olen suorittanut sh amk-tutkinnon ja suuntautumisen psykiatriaan.

Vuonna 1998 kaikki yritykseni edetä työelämässäni näyttivät johtavan umpikujaan. Laman vuoksi sairaanhoitajan tai kätilön työtä ei ollutkaan enää tarjolla ja jouduin vastaanottamaan hoitajantehtäviä työllistämistuella. Kun olin jo sopeutunut ajatukseeen siitä, että minusta tulee rivisairaanhoitaja vanhusten parissa, satutin selkäni nostaessani erästä vanusta ylös sängystä. Tuo kohtalokas nosto muutti koko elämäni suunnan, sillä se pakotti minut etsimään parannusta selkääni, johon oli tullut massiisinen välilevätyrä.

Tietoinen herääminen uuteen maailmaan alkoi tästä. Elämä oli pysäyttänyt minut konkreettisesti. Aloin etsiä vastauksia kysymykseen: Miksi minulle kävi näin?

Löysin selän parantumisen, mutta samalla löysin elämäni koulun ja työvälineet  henkisyyden, meditaation ja läsnäolon ihmeen,  joilla muunsin elämäni onnelliseksi.

Elämän huikea koulu

perhonenElämänkoulu on jatkunut tuosta tapahtumasta tähän päivään ja se jatkuu yhä. Vuosien 2012-2014 aikana minulle avautui meditaation avulla rauhan, tasapainon ja ilon tyyssija itsestäni. Nyt ymmärrän syvällisesti, mistä ihmisen onnellisuus on lähtöisin.

Hetki hetkeltä elämä avautuu uutena ja jännittävänä edessä, kun sen uskaltaa ottaa vastaan sellaisena kuin se on. Minä olen löytänyt vastaukset jo moneen mieltäni askarruttaneeseen kysymykseen, mutta paljon löydettävää on vielä jäljellä. Valmiita meistä ei tule, mutta voimme olla eheitä sellaisina, kuin olemme juuri nyt.

Elämän monipuolisuus ja ihmisen minuuden suurenmoinen moniulotteisuus on loputon aarreaitta, ja juuri sen tutkiminen pitää minut liikkeessä.

Elämässäni on edelleen haastavia hetkiä, mutta enää en vaikean hetken koettaessa vajoa tunteiden syövereihin, vaan virtaan läpi kottelemusten ammentaen voimani sisäisestä lähteestä.

Elämä on ihmeellistä, innostavaa ja mielenkiintoista AINA.

Elämäntehtäväni onnellisuuskonsulttina

onnelisuus

Minun elämäntehtäväni on jakaa oivaltamani onnellisuuteen johtava omakohtainen itsetuntemuksen tieto kaikkien ihmisten kanssa, jotka sitä haluavat. Minä voin auttaa Sinua opastamalla, kuinka opit tuntemaan itsesi. Haluan näyttää, että onnellisuuden avaimet ovat ovessa, joka on Sinun sisälläsi.

Miksi valita juuri minun palveluni?

Onko lähipiirissäsi ihmisiä, jotka ovat harjoittaneet säännöllisesti meditaatiota vuosia? Minä todella olen aktiivisen itsenäisen opiskelun lisäksi meditoinut jo  vuodesta 2000 päivittäin.

Tämän vuoksi se, mitä tiedän meditaatiosta ja sen vaikutuksesta elämään, on minulle aidosti totta arkipäivässä. Siksi voin opettaa meditaation salaisuuksia Sinulle luotettavasti. Tiedän mitä meditaatio on ja tiedän myös mitä se ei ole.

Myös kaikki muu elämän onnellisuuteen liittyvä ymmärrys on omakohtaisesti oivallettua. Apuvälineenäni itsetuntemuksen ja elämän mysteerin opetukseen käytän Crowleyn Tarot-pakkaa. Kortit eivät ole itsetarkoitus vaan opas, jonka avulla älyllinen mielemme voi helpommin tavoittaa elämän sanattoman ulottuvuuden, josta rauha ja tasapaino elämäämme kumpuavat.

Myös tätä Tarot-tietoa olen syventänyt jo vuodesta 2000 lähtien. Tarotin mahdollisuudet auttaa oivaltamaan elämän mysteerin avaimet ovat todella huikeat. Kun opetan Tarotien käyttöä, opetan samalla syvää henkistä tietoa Sinusta ihmisolentona ja osana olemassaolon ihmettä.

Tarkoitukseni ei ole opettaa Sinua ennustamaan elämääsi korteista, vaan opettaa Sinua syventämään itsetuntemustasi korttien avulla. Näin opit näkemään itsesi rehellisesti sisäisillä viisauden silmilläsi, jolloin elämäsi muutos voi lähteä liikkeelle.

Koska olen käyttänyt Tarot-kortteja jo vuosia ja tehnyt varmasti tuhansia tulkintoja, olen erittäin taitava tulkitsija. Tieto yhdistettynä meditaation tuomaan viisauteen elämästä, antaa minulle mahdollisuuden auttaa Sinua oivaltamaan elämäsi asiat, niin että voit itse löytää oman sisäisen viisauden lähteellesi.

Elämäni korkein päämäärä on tuoda ihmiskuntaan lisää tietoisuudenvaloa, jotta jonakin tulevaisuuden päivänä maailma saavuttaisi tilan, jossa rauha, rakkaus ja vapaus korvaisivat tämän päivän vallan, omistamisen ja pelon kovat arvot. Tiedän tämän toteutuvan jokaisen yksilön tietoisuuden avautumisen kautta.

Sinä ja minä olemme avainasemassa maailman muutoksessa kohti onnellista elämää.

Lämpimästi tervetuloa matkalle oman sisäisen viisautesi lähteelle

onnellisuuskonsultti Tarja Arffman