VidoValon  2019


VidoValo palvelee pyynnöstä

Palvelen tällä hetkllä pyynnöstä ja olen valmis tulemaan luoksenne, mikäli kutsu käy

Jos kiinnostuit saamaan minut paikkakunnallesi kouluttamaan tai palvelemaan, ota rohkeasti yhteyttä soittamalla 0458520225 tai sähköpostilla


Voi kysyä aikaa soittamalla 0458520225 tai jättämällä viestin

Puhelintulkinta-ajat varattava viestillä tai puhlimitse 0458520225

Syksyllä lokakuussa Imatralla

12.10.2019 klo: 11.00–17.00

Läsnäolon rauha ja ilo eläväksi arjen keskelle- koulutus 

Luontaishoitola Miracles, Kanavakatu 5, 55100 Imatra
Hinta 50€
Ilmoittautumiset gsm. 045 8520 225 tai tarja@vidovalo.fi
sitovat ilmoittautumiset 6.10.2019 mennessä  
TULE YHDISTÄMÄÄN ELÄMÄSI ARKI JA HENKINEN VIISAUS JA LÖYDÄ ILON SALAISUUS

Oletko huomannut, kuinka viisaus jonka ammennat henkisyydestä, katoaa arjen haasteiden edessä ja uupuneena joudut toteamaan, että elämän taistelusi jatkuu loputtomana kaikista ponnisteluistasi huolimatta.

Itse olen nyt ottanut suuria harppauksia omassa tietoisuudessani ja lopultakin aiemmin oppimani symbolinen teoriatieto on muuttunut eläväksi ja mullistanut jälleen kerran koko sisäisen ja ulkoisen todellisuuteni.

Olen intoa ja iloa täynnä ja enemmän kuin mitään muuta, haluan jakaa omat oivallukseni, jotta kaikki voivat oivaltaa totuuden rauhasta ja ilosta ihan itse.

Tässä koulutuksessa haluan ohjata sinut suoraan ihmisen ongelmatiikan ytimeen. Ratkaisemalla tämän yhden, näkemällä sen suoraan itse, kaikki muut ongelmat ratkeavat itsestään, ei heti, mutta ajallaan. Jos ja kun oivallat, joudut hämmästellen toteamaan, että kun totuus näyttäytyy, se muuttaa kaiken, ja silti mikään ei todellisuudessa ole muuttunut mihinkään. Tämä paradoksi johtuu siitä, että me emme näe totuutta, koska katsomme väärin. Näkemyksen virheen korjaaminen palauttaa meidät sinne, mistä emme ole ikinä lähteneetkään. Tämän virheen autan sinua korjaamaan. Me olemmme TIE; TOTUUS JA ELÄMÄ aivan kirjaimellisesti.

Tervetuloa

Jos haluat minut paikkakunnallesi, ota yhteyttä

Lue Sielunpeili juttu Tarjasta tästä
Suunnitellaan yhdessä polkua onnellisempaan elämään