Tietoisuus koulutukset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikki tarjoamani koulutukset tarjoavat Sinulle polkua eheään, onnellisempaan ja tasapainoisempaan elämään. Ne johdattavat Sinut itsetuntemukseen, tietoisuustaitoihin ja henkiseen kasvuun, joiden avulla itse muutat elämäsi. Järjestän koulutuksia eri paikkakunnilla kysynnän mukaan.

Katso tämä: Paikkakunnat, jossa  koulutuksia ja vastaanottoa

Varaa paikkasi tästä

Järjestän koulutuksia myös tilauksesta ryhmille ja olen käytettävissänne koko Suomessa!

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse 045 85 20225 tai yhteydenottolomakkeella, jos sinä tai yhteisösi on kiinnostunut itsetuntemuksen tuomista mahdollisuuksista muuttaa elämää!


TietoisuusTarot koulutus

Seitsenosainen TietoisuusTarot-koulutus johdattaa sinut askel kerrallaan kohti syvällistä itsetuntemusta, samalla kun pääset sukeltamaan Tarotien maailmaan. Voit aloittaa koulutuksen I-osiosta ja jatkaa eteenpäin halutessasi.

[expand title=”Lue lisää” swaptitle=”Sulje” trigpos=”below”]

IMG-20160309-WA0024Tämän koulutuksen tarkoituksena on apuvälineet, jolla voit eheyttää itsesi ja oman elämäsi. Saat  eväät, joilla selviät elämäsi kaikista haasteista: ihmissuhdeongelmista aina elämäntarkoituksen löytymiseen asti.

Tarot-kortit ovat elämän koko mysteerin symbolinen oppikirja. Tarot yhdistettynä meditaation harjoittamiseen luo täydellinen itsetuntemuksen ja henkisen kasvun menetelmän. Koulutus perehdyttää Sinut askel askeleelta ihmisen henkisen kehityksen vaiheisiin. Se johdattaa sinut tietoon ihmisen sisäisestä polusta, jolla MINÄkeskeisestä olennosta kehkeytyy YKSEYStietoinen olento.

 

TietoisuusTarot koulutus muodostuu seitsemästä osiosta

Osa I perehdyttää Tarot-järjestelmään ja antaa alkeet tulkintojen tekemiseen

Osa II avaa Tarotin avulla ihmisen henkistä rakennetta ja tiedostamisen vaikutusta elämään. Kurssilla syvennytään Pienen arkanaan korttikortilta ja käydään läpi alustavasti Suurten salaisuuksin korttien sisältämä kolmivaiheinen minän kehityskaari sekä harjaannutaan tulkintoihin

Osa III perehtyy Suuren Arkanan kolmivaiheiseen minän kehityskaaren

Osa IV perehdyttää Sinut Hovin kortteihin tiedostamisen näkökulmasta sekä tutustuttaa Elämänpuun teoriaan ja numerologiaan Tarotin takana

Osa V perehtyy Elämänpuu teorian viisauteen ja avaa ihmisen olemassaolon mysteeriä

Osa VI-VII kokoaa koko pakan uudelleen. Tässä Elämänpuu yhdistetään Suurten Salaisuuksien korteilla kokonaisuudeksi, joka avaa symbolisesti koko olemassaolon ja Universumin mysteerin

 

Me jokainen kuljemme tuota polkua elämässämme ja vaikka tämä tie on jokaisella yksilöllinen, se sisältää meillä kaikilla tietyt vaiheet, joiden kautta eheytyminen tapahtuu. Tarot-kortit esittävät seikkaperäisesti ja monitasoisesti nämä ihmisen kehityksen vaiheet. Tunnistamalla tämän prosessin ensin mielessään korttien avulla, ihminen voi vähitellen avautua ja ikään kuin sulautua tietoon meditoimalla. Tällöin syntyy viisaus, mikä lävistää koko persoonallisen olemuksen. Muunnumme erillisestä, rikkinäisestä olennosta eheäksi ihmiseksi sopusointuisena osana suurta kokonaisuutta.

Tärkeää TietoisuusTarot koulutuksessa on se, että sillä Sinun on mahdollista oppia ammentamaan oma sisäinen viisautesi päivätajuntasi ulottuviin. Näin yhteys salattuun, viisaaseen ja objektiiviseen puoleen itsessäsi ja myös alitajuntaan avautuu. Juuri tämä antaa Sinulle mahdollisuuden tietoisesti vaikuttaa itseesi ja sitä kautta elämäsi kulkuun.

Käytämme koulutuksessa Aleister Crowleyn taidokkaasti luomia Thoth-tarotkortteja ja Gerd Ziegler Tarot – sielun peili -kirjaa sekä minun itse luomaani koulutusmateriaalia.


[/expand]

Meditaatio koulutukset

Meditaatio koulutuksessa saat kattavasti tietoa meditaatiosta sekä opit meditaatiota käytännössä. Meditaatio on ehdoton edellytys syvälliseen itetuntemukseen, sillä se on avain, jolla avaat oven itseesi ja elämäsi ymmärrykseen.

[expand title=”Lue lisää” swaptitle=”Sulje” trigpos=”below”]

DSCN1715

Meditoimaan opit vain meditoimalla itse. Koulutus opettaa meditaatiota sekä teoriassa että käytännössä. Ohjaan erilaisten harjoitusten avulla  jokaisen meditaation harjoittamisen alkuun.

 

 

I-osiossa opitIMG-20160309-WA0025 (3)

 • mitä meditaatio on
 • mikä on meditaation tarkoitus
 • mihin meditaatio vaikuttaa
 • miten meditoidaan käytännössä
 • mikä on mieli
 • kuinka mieli hiljennetään

II-osiossa opit

 • ihmisen henkisen rakenteen ja tietoisuuden käsitteen
 • tulemaan tietoiseksi ajattelevasta mielestä teoriassa ja käytännössä
 • tunnistamaan korkeamman olemuspuolesi, ydinminäsi
 • tunnistamaan varjopuolesi
 • käyttämään meditaatiota elämän ja itsesi hyväksymiseen
 • käyttämään meditaatiota suuremman myötätunnon ja rakkauden saavuttamiseen

 

Totuus on, että vain itseäsi muuttamalla voit muuttaa elämäsi. Meditaatio on suorin ja varmin tie itsen muutokseen. Kurssin tavoitteena onkin oppia käyttämään hiljentymistä itsetuntemuksen avaajana. Hiljentymällä itseemme, opimme havaitsemaan persoonallisuutemme ja minuutemme uudella tavalla. Ihminen luulee helposti tuntevansa itsensä, vaikka hän on huomaamattaan muodostanut vasta ulkoapäin saadun informaation pohjalta kuvan itsestään. Hän ikään kuin katselee itseään peilistä ja luulee tätä kuvaa omaksi itsekseen.

Meditaation tarkoitus on auttaa havaitsemaan itsemme kaikki puolet: kehomme, tunteemme ja ajatuksemme sekä tulemaan tietoiseksi sisäisestä tarkkailijasta, joka ei ole mikään edellä mainituista. Tuo tarkkailija on juuri tasapainon ja rauhan keskuksemme, todellinen minämme.  Kun tulemme sisäisestä hiljaisesta tarkkailijasta tietoisiksi, saamme mahdollisuuden havainnoida objektiivisesti kehoamme, tunteitamme sekä ajatuksiamme. Emme enää samaistu niihin, vaan voimme alkaa tietoisen tarkkailun avulla näkemään ja hyväksymään jumiutuneet mallimme sekä muuttamaan tunteita ja ajatusmalleja, jotka estävät meitä elämästä tasapainoista elämää.

Mukaasi tarvitset vain avoimen mielen sekä halun oppia tuntemaan itsesi paremmin!


[/expand]

Läsnäolontaito koulutukset

Läsnäolontaito koulutukset opettavat sinut elämään hetkessä.  Kun opit läsnäolotaitoa löydät rauhan ja mahdollisuuden elää elämää uudella tasapainoisella tavalla.

[expand title=”Lue lisää” swaptitle=”Sulje” trigpos=”below”]

WP_20150612_13_23_57_ProKoulutuksissa opiskelemme tässä hetkessä elämisen taitoa ja sen tuomia mahdollisuuksia muuntaa elämän haasteet tasapainoiseksi, onnelliseksi arjeksi.

 

Tietoisuustaidot kiireen ja stressin helpottajana

 • WP_20150816_012mitä ovat tietoisuustaidot
 • mistä kiire ja stressi syntyvät
 • miten tietoisuustaidot voivat helpottaa stressiä
 • helppoja läsnäolon harjoituksia lievittämään stressiä

Kiire ja stressi eivät taltu ulkoisia olosuhteita hallitsemalla! Ainoa avain stressiin löytyy sisältäsi läsnäolontaidosta, joka meillä kaikilla on synnyinoikeutenamme! Elämän tiimellyksessä unohdamme tuon taidon ja annamme itsemme hukkua kiireeseen ja suorittamiseen.

Elämänvoimaa läsnäolosta  koulutus

osio I

 • mitä tässä hetkessä eläminen eli läsnäolo tarkoittaa
 • mihin läsnäolon voima perustuu
 • kuinka läsnäolo voi muuttaa elämäämme
 • kuinka oppia olemaan läsnä joka hetki
 • kuinka harjoittaa läsnäolemisen taitoa arjessa

Meistä useimmat elävät kiireisessä maailmassa, jossa puhdas oleminen hukkuu stressiin, huoliin tulevasta tai menneisyyden murheisiin. Elämme huomaamattamme täynnä tunteita ja ajatuksia vilisevän mielemme armoilla ja samalla menetämme sen ainoan todellisen, mikä meillä on eli tämän hetken.

WP_20150728_031

Tästä syystä meidän elämämme tuntuu raskaammalta ja ahdistavammalta kuin se todellisuudessa tarvitsisi olla. Läsnäolon tietoisuus auttaa meitä pysähtymään ja näkemään itsemme ja todellisuuden uudesta näkökulmasta. Se auttaa meitä asettamaan elämämme asioihin uutta suhteellisuutta ja samalla puhdistaa mielemme näkemään tämän hetken arvon.

Kurssilla opettelemme läsnäoloa teoriassa sekä erilaisten harjoitusten avulla.

Osio II perehdyttää syvemmin

 • avaat I osion jälkeen heränneitä kysymyksiä
 • syvennät jo oppimiasi asioita
 • perehdyt läsnäolon tuomiin vaikutuksiin aivojen, fyysisen kehon ja mielen toimintaan
 • saat lisää syventäviä harjoituksia läsnäolon harjoittamiseen

Mukaasi tarvitset vain avoimen mielen sekä halun oppia tuntemaan itsesi paremmin.


[/expand]

Tunnetaito koulutukset

Tunnetaito koulutukset avaavat sinut elämänilolle. Tunteet ovat meidän suurin voimavaramme, jos osaamme kohdata ne oikein. Jokainen tunne on aarre, jonka voimme oppia avaamaan ja kokemaan kiitollisuudella. Koulutuksen tarkoituksena on löytää uusi näkökulma tunteisiin, niin että hallitsematon tunne-elämä voidaan muuntaa elämän voimavaraksi.

[expand title=”Lue lisää” swaptitle=”Sulje” trigpos=”below”]

Tunteet ja tasapainoinen elämä koulutus

Tunteet saavat elämämme tuntumaan joko hyvältä tai pahalta. Kun tunnemme ahdistusta, pelkoa tai epätoivoa, elämämme tuntuu vaikealta ja uhkaavalta. Kun olemme iloisia, innostuneita tai tyytyväisiä, elämämme tuntuu hyvältä ja onnelliselta.

WP_20151018_002Mutta miksi tunnemme ja mistä tunteet tulevat? Mikä on niiden tarkoitus ja olemmeko tunteidemme armoilla? Voimmeko itse vaikuttaa mitenkään siihen, mitä tunnemme? Näihin kysymyksiin pyrimme saamaan vastauksen tällä kurssilla, joka perehdyttää sinut sinun omien tunteidesi maailmaan ja auttaa sinua hyväksymisen kautta puhdistumaan tunteista, joihin olet juuttunut kiinni ja jotka uhkaavat viedä elämäilosi.

Osio I antaa tunteisiin uuden näkökulman

 • mitä tunteet ovat
 • perehtymään sinun omien tunteidesi maailmaan
 • miksi tunnemme ja mistä tunteet tulevat
 • mikä on tunteiden tarkoitus

Osio II antaa työvälineet tunteiden muuntamiseen

 • miten tunteet muodostuvat ja säilyvät
 • miksi meillä on ongelmia tunteiden kanssa
 • kuinka tulla sinuksi tunteiden kanssa
 • kuinka negatiiviset tunteet voidaan työstää

[/expand]


Kehotietoisuus  koulutukset

Tietoinen yhteys kehoon avaa yhteyden tunteisiin.
Kehotietoisuus on yhtä merkittävää niin mielelle, tunteille kuin itse kehon hyvinvoinnillekin. Kehon viestien kuunteleminen vaatii kuitenkin taitoa olla läsnä keholleen. Kun opit tämän taidon, pystyt hyödyntämään sitä, missä harjoituksessa tahansa ja lopulta opit kuulemaan kehoasi myös intuition äänenä. lue lisää

[expand title=”Lue lisää” swaptitle=”Sulje” trigpos=”below”]

Johdatus kehotietoiseen venyttelyyn

Johdanto kurssilla opastan sinut kehotietoisuuden salaisuuksien äärelle.
kurssilla opitWP_20160701_14_19_33_Pro

 • mitä on kehotietoisuus
 • miten saat yhteyden kehoosi
 • mitä hyötyä on kehotietoisesta liikkumisesta
 • miten teet venytyksiä tietoisesti
 • liikesarjan, jonka voit tehdä päivittäin

Kehotietoisuus koulutus

Kehotietoisuus koulutuksessa perehdymme syvällisemmin kehon viisauteen tietoisen elämän apuna. Käymme läpi kehomme päästä varpaisiin. Samalla opettelemme löytämään oman kehmomme tarpeen vapauttaa jännityksiä ja kireyttä.

Opastan päivän aikana

 • miten ja miksi tunteet ja ajattelumme vaikuttaa kehoomme
 • jokaisen tutustumaan oman kehonsa sisäiseen energiaan,joka ylläpitää kehoa
 • hengityksen ja kehon välisen yhteyden merkityksellisyyden
 • syvähengityksen vaikutuksen kehoomme ja hengitystekniikan
 • perusliikesarjan kehotietoisuuden harjoittamiseen ja venyvyyden ylläpitoon

[/expand]


TietoisuusTarot koulutksessa on seitsemän koututuspäivää, jotka perehdyttävät Sinut monipuolisesti itsetuntemuksen saloihin.

Muissa koulutuksissa on kaksi-kolme osaa ja ne keskittyvät aina itsetuntemuksen yhteen osa-alueeseen. Ensimmäinen osa antaa perusteet ja toinen ja kolmas osa syventävät aihetta.

Jokainen yksittäinen koulutus sivuaa väistämättä myös muiden koulutussisältöjen aiheita, ja siten ne toimivat eteenpäin vievästi myös yksittäisinä.