Herätä ihmiskunta ja maailma kärsimyksen unesta

On taito olla tasapainoisesti osana ihmiskunnan luomaa hektistä ja vääristynyttä todellisuutta ja samalla pysytellä kiinni Luojan omassa todellisuudessa, jossa harmonia, rauha ja rakkaus rytmittävät olemassaoloa. Me ihmiskuntana kannamme omaa taakkaamme, vapaalla tahdollamme luotua maailmaa, jossa kärsimys on osa ihmisen tavallista arkea. Emme ymmärrä emmekä usko, että olemme luoneet oman kärsimyksemme ihan itse. Luoja kannattelee meitä kärsivällisesti rakkauden syleilyssään odottaen heräämistämme. Luojan syleily on tiukka ja armollisuudessaan armoton, eikä ainoakaan olento voi pudota siitä pois. Kannamme vastuun kaikesta, mitä luomme, sillä toisin ei voi olla. Se on Luojan antama luomisen laki, jonka kautta lopulta voimme oppia virheistämme.

Kuva4Mieti siis ystäväni, kanssakulkijani, haluatko herätä yhteisesti luomastamme painajaisesta ja lopettaa sen? Herääminen on ainoa tie, sillä niin kauan kuin yksikin ihminen näkee tätä painajaista, se jatkuu. Kun sinä heräät, sinun painajaisesi päättyy, mutta painajaistaan näkevät ihmiset pitävät yllä kollektiivista painajaista ja se näyttäytyy meille kaikille ulkoisena todellisuutena maailmassa. On köyhyyttä, kärsimystä ja taisteluja, joita pidetään yllä harhan varassa. Tämä harha on omistaminen, valta ja ahneus. Tämän harhan raskauttaman kollektiivisen järjestelmän ansioista emme voi elää ihmiskuntana sovussa keskenämme, vaan tuloksena on siis loputon määrä ihmisen itse luomaa kärsimystä.

Painajaisesta heräämisen avain

Emme kuitenkaan pääse tästä painajaisesta yrittämällä muuttaa toista, vaan muuttamalla itsemme. Taipaleemme kohti rauhan ja ilon täyttämää maailmaa on väistämättä äärimmäisen hidas. Tämän huomaa ja ymmärtää heti, kun alkaa muuttaa omaa tietoisuuttaan ja elämäänsä kohti tasapainoa. Jo se, että alkaa nähdä asioita positiivisesta näkökulmasta, on vaativaa, mutta täydellinen uhriajattelusta irtaantuminen ja vastuunottaminen omasta onnellisuudesta vaativat uskomatonta rohkeutta ja sitkeyttä ylittää sisäiset ja kollektiivisen harhan asettamat ulkoiset esteet kerta toisensa jälkeen.

kk kertomus 2.kk 4.

Voin omasta kokemuksestani sanoa, että homma on enemmän kuin vaativaa, mutta toisaalta voin kertoa myös sen, että se on mahdollista. Tietoisuuden avautumisen myötä syntynyt sisäinen muutokseni on niin mullistava, että koko maailmani on muuttunut. Tuon muutoksen ansiosta näen asioita selkeästi. En enää elä elämääni unelmoiden oman elämäni runsaudesta, vaan unelmoiden koko ihmiskunnan runsaudesta, jossa kenenkään ei enää tarvitsisi kärsiä ihmisen tietämättömyyden kitkeristä hedelmistä. Koska koen itseni enemmän osana kokonaisuutta kuin erillisenä ihmisolentona, rohkenen tehdä työtäni onnellisuuskonsulttina vastoinkäymisistä ja kritiikistäkin huolimatta. Teen nöyrästi työni niillä kyvyilläni, jotka Luoja on minulle suonut. Jokaisella ihmisellä on oma suunnaton tehtävänsä, ensin muuttaa itsensä ja oman muuttumisensa kautta vaikuttaa toisiin niin, että hekin alkavat tiedostaa sisäisen tarpeen muutokselleen. Pienin hitain askelin ihmiskunta siirtyy maailmaan, jossa kaikki asettuu Jumalaiseen harmoniaan ja tasapainoon.

kk kertomus 3-

Jos päätät aloittaa yhteisen työmme parantaa ihmiskunta ja maailma, niin aloita se sieltä missä olet. Aloita muutos omasta kärsimyksestäsi, omasta itsestäsi ja lähimmäisistäsi. Ala tehdä työtä siellä missä voit ja niillä välineillä millä voit. Aloita siis omasta mielestäsi tiedostamalla uudella tavalla itsesi, kanssaihmiset, elämä ja maailma.

Alat nähdä tuloksia heti oman tasapainosi ja ilosi lisääntymisenä, eikä raskaana painava kollektiivinen taakka saa sinua enää murtumaan. Jatkat matkaa päivä päivältä pikkuhiljaa onnellisuuden lisääntyessä elämässäsi. Vähitellen vastausta vailla olevat vaikeat kysymykset saavat vastauksensa ja myötätunto valtaa sydämesi niin, ettet enää halua mitään muuta kuin olla elämän palveluksessa joka ikinen hetki. Mutta se mitä sinun täytyy ensin tehdä, on päätös muuttaa itse elämäsi NYT.

Pihlajalahdessa 25.3.2016

Lämmöllä Tarja

palaa takaisin

Vastaa